Nieuwe wetgeving aanvullend pensioen: afwachten of handelen?

De tweede pensioenpijler werd met de aanvang van het nieuwe jaar in belangrijke mate gewijzigd. Deze wijzigingen bevatten diverse overgangsmaatregelen en uitzonderingen. 

Daarom organiseert Mercer in samenwerking met de juridische pensioenspecialisten van Younity een workshop over dit onderwerp.

Ontbijt of lunch? In twee uur tijd bent u weer helemaal mee...


Tijdens een twee uur durende informatiesessie komen volgende vragen aan bod:

•    Wat zijn de gevolgen van deze nieuwe maatregelen voor uw bedrijf?
•    Hoe kunt u uw pensioenreglement aanpassen?
•    Hoe vertelt u uw medewerkers wat de impact van deze wijzigingen is op hun aanvullend pensioen?

U hebt de keuze: een ontbijtsessie bij 3Square in Zwijnaarde of u komt tijdens de lunch naar ons kantoor in Brussel. In twee uur tijd bent u weer helemaal mee. Bovendien zijn onze infosessies een ideale gelegenheid om van gedachten te wisselen met collega's en met de pensioenspecialisten van Mercer en Younity.

Woensdag 2 maart 2016
3Square - Zwijnaarde (Gent)
08:00 - 10:00
Meer weten en inschrijven

Vrijdag 4 maart 2016
Mercer - Oudergem
12:00 - 14:00
Meer weten en inschrijven

Deelnemen is gratis maar we vragen u wel om vooraf in te schrijven.

Voor wie?


HR, Compensation & Benefits en Finance professionals die op de hoogte willen blijven van de wijzigingen in de tweede pensioenpijler.

 

Mercer informatiesessies: de ideale manier om te genieten van een ontbijt of lunch en van een stevige discussie over recente gebeurtenissen binnen uw vakgebied.

En français


Gelijkaardige sessies worden in het Frans georganiseerd op woensdag 9 maart in 3Square Club Justine Henin in Limelette en op vrijdag 9 maart in ons Mercer kantoor in Oudergem.